Distributie

De producten van De Bakkers Combinatie worden op verschillende wijze gedistribueerd. We onderscheiden hierbij:

De Bakkers Combinatie – Icoon (vrachtwagen)

Pallet

De producten die u per pallet besteld zijn de artikelen die wij met uw organisatie of bedrijf zijn overeengekomen. In de regel geldt hiervoor 10 werkdagen tussen order en uitleveren. Uiteraard kan dit sneller, indien wij dit product als voorraad artikel voor u aanmaken. Wij kunnen deze artikelen afhankelijk van uw woonplaats dan A voor C uitleveren.

Wij kunnen de volle pallets ook aanleveren bij uw groothandel / grossier binnen de Foodservice. Hierover zijn met de meeste groothandels / grossiers in Nederland afspraken gemaakt.

Vanzelfsprekend kunnen we retailers rechtstreeks op DC aanleveren, desgewenst onder private label.

De Bakkers Combinatie – Icoon (heftruck)

Mix pallet

Als geen ander begrijpen wij dat magazijn en diepvries ruimte niet altijd voor handen is. We hebben hiervoor de mogelijkheid om zogenaamde bonte pallets te assembleren. We berekenen hiervoor uiteraard wel een toeslag.

De Bakkers Combinatie – Icoon (steekwagen)

Fijnmazig:

Vanaf medio januari 2019 hebben wij de mogelijkheid om uw orders per 15-20 dozen (volle rolcontainer) te bestellen. U kunt hierbij zelf een selectie maken betreffende uw assortiment. We leveren deze orders op werkdagen A voor C , dan wel A voor D (afhankelijk van uw gebied) aan u uit mits op dag A voor 12.00 uur besteld.

Ook uw Private label artikelen kunnen wij op een degelijke wijze voor uw bedrijf of organisatie distribueren.

Houdbaar

Voor houdbare producten, zoals lang houdbaar banket of zuurstofarm verpakte brood, alsmede glutenvrije artikelen gelden de zelfde voorwaarden als bij diepvries vervoer.

Dagvers

Alhoewel onze kracht ligt bij het produceren van bulk, zijn wij ook in staat om binnen ons netwerk de logistiek en distributie van dagverse brood- en banketproducten voor uw bedrijf of organisatie te organiseren. Het kan hierbij gaan om voor verdeelt op klantniveau aanleveren op het DC van uw organisatie, dan wel bij uw groothandel / grossier. Voor retailers in Nederland kunnen wij de levering van dagvers brood- en banketproducten op locatieniveau volledig geborgd invullen.