De Bakkers Combinatie – Logo (wit)

De producenten van De Bakkers Combinatie zijn grotere familiebedrijven bestaande uit dagvers- en specialiteitenbakkerijen. Gezamenlijk staan deze bakkerijen garant voor vele decennia aan bakkerstraditie. Bakkers van vader op zoon al vele generaties lang.

Dit zijn professionele middenbedrijven die in tegenstelling tot de industrie met charge-ovens bakken, waardoor een breed assortiment in korte tijd kan worden geproduceerd en op een professionele wijze kan worden verpakt, geëtiketteerd en kan worden diepgevroren. Vanuit onze centrale organisatie bedienen wij retailers en groothandelaren voor horeca en grootverbruik.

Directie

Patrick Tissen heeft veel expertise en een ruime ervaring in het grootschalig ambachtelijk produceren voor derden. Door zijn uitgebreide netwerk, kennis van het product, de logistieke oplossingen en een uitstekende relatie met tal van ambachtelijke familiebedrijven, in geheel Nederland en zelfs daarbuiten, is hij instaat voor elke klant een optimale oplossing te vinden ten aanzien van de categorie bakkerijproducten.

“Het is voor mij telkens weer de ultieme uitdaging om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van brood- en banketproducten”. Het vertrouwen wat klanten je hierin geven is en blijft daarin heel bijzonder”.

De Bakkers Combinatie – Patrick Tissen (directeur)

Patrick Tissen (directeur)
p.tissen@debakkerscombinatie.nl
06 – 513 770 65

Keurmerken en certificaten

Bedrijven die op onze kwaliteit vertrouwen is onze sleutel tot succes. Bekijk onze certificaten en de keurmerken van onze producenten.

De Bakkers Combinatie – Keurmerk FSSC 22000
De Bakkers Combinatie – Keurmerk IFS
De Bakkers Combinatie – Keurmerk Bio